Hoppa till innehållet

Trots pandemi – Nytt rekordår av Tritech Solutions

Jörgen Carlsson, VD Tritech Solutions AB

Embeddedföretaget Tritech Solutions fortsätter att växa snabbt och har sedan 2017 mer än fördubblat sin omsättning och fyrdubblat sitt resultat. Detta trots att pandemin och fallande USD har haft en väsentlig påverkan på bolagets omsättning under 2020.

– Pandemin har skapat stora utmaningar för vissa av våra kunder. Vår bedömning är att vi har tappat ca 15 Mkr i omsättning hos ett par nyckelkunder enbart pga. pandemin. Trots detta fortsätter vi att växa stadigt med oförändrad vinstmarginal. Vi har under 2020 ökat antalet ”miljonkunder” från 7 till 16 vilket även skapar ett extremt moment inför kommande, förhoppningsvis mer normala år, säger Jörgen Carlsson VD på Tritech Solutions.

Inför 2021 ser företaget nya möjligheter. Vi har under 2020 flyttat till mer ändamålsenliga lokaler och har förstärkt såväl logistik som systemintegration, för att ha rätt förutsättningar inför fortsatt stark tillväxt. Vi fokuserar hårt på hemmamarknaderna (Sverige och Finland) men har även planer att etablera verksamheter i övriga Norden.

– Det handlar alltid om att hitta rätt personer. Med rätt entreprenörer på plats tvekar vi inte att satsa.

För mer information kontakta:
Jörgen Carlsson, VD, Tritech Solutions AB
+46 705 40 14 10
jorgen.carlsson@tritech.se

Relaterade nyheter

Träffa oss på Industry Expo i Västerås

Snart är det dags för oss att ställa ut på Industry Expo i Västerås. Ett event som Automation Region, Järnvägsklustret och Electrificaiton Hub arrangerar. Datum: Torsdag den 28...

Läs mer