Hoppa till innehållet

Tritech vinner AAEONs säljpris

DÄRFÖR VINNER TRITECH AAEONS SÄLJPRIS
Tritech är känt som ett konsulthus med djup kunskap och bred erfarenhet av projekt inom IoT och maskin till maskin kommunikation, men inte lika många känner till att man även har ett omfattande sortiment av embeddedprodukter i Tritechs gren Tritech Solutions.

En av Tritechs samarbetspartners är det ledande embeddedföretaget Aaeon vars produkter används för industriella system och IoT-lösningar världen över och som delar ut säljpris till de som fått igenom speciellt omfattande projekt involverande försäljning av deras produkter. Detta år har Tritech Solutions VD Jörgen Carlsson valts ut till vinnare av säljpriset med motiveringen: ”Hög kundnöjdhet, långsiktigt och metodiskt arbete med strategiska kunder och stora mervärden för såväl kunderna som leverantörerna. Även samarbetet med AAEON och kunderna har präglats av bra teamwork med stort fokus på att leverera i tid med rätt funktioner och hög kvalitet.”

”Projektkontroll och kommunikation”
När vi frågar Jörgen om hans tankar om säljmetoder och strategi är han kort och koncis; ”Min huvudprioritering är att alltid fullfölja våra åtagande och nå slutmålen, vägen till bra lösningar kan variera. Det centrala är att resultatet blir bra och att vi har ett bra och strukturerat samarbete med såväl kunder, leverantörer som internt inom bolaget. Det brukar betyda nöjda kunder och samarbetspartners. NÖJDA KUNDER är min ledstjärna!” Tritech-koncernens VD Åke Wernelind: ”Jag är speciellt nöjd när vår ledning visar att sälj och affärsutveckling är viktigt och arbetar operativt med kunderna. Det är och skall vara ett kännetecken för Tritech”.

Relaterade nyheter

Tritech Solutions

Tritech söker Ekonomiansvarig

Tritech Solutions är ett snabbväxande företag som levererar standardprodukter och kundanpassade lösningar inom området embedded och industriell IoT till svensk och nordisk industr...

Läs mer