Hoppa till innehållet

Lösningar för säkra uppkopplade industriella system

Tritech solutions logo

I takt med att allt fler industriella och inbyggda system skall kopplas upp krävs lösningar för att ansluta produkter och utrustning till molnet samtidigt som behoven av att skydda system

en och nätverken mot cybersäkerhetshot ständigt växer. Nedan är nå

gra exempel på hårdvara och mjukvaruverktyg för kunder som vill bygga säkra industriella IoT produkter och tjänster från våra partners Aaeon, Blackberry QNX och Planet.
             SRG-IMX8P                            IMG-2400T                Blackberry Jarvis 2.0

 

SRG-IMX8P

Denna industriella IoT gateway från Aaeon som är baserad på NXPs nya i.MX8M Plus processor har utmärkta prestanda, gott om olika I/O alternativ, industriella specar, kommer med en förinstallerad Debian Linux och är PSA certifierad. Designen har en bra balans mellan funktionalitet och attraktiv prisnivå. Genom att använda en färdig plattform med lång produktlivscykel kan du fokusera helt på att utveckla din applikation och tjänst.

Detta är en industriell Modbus gateway och device server, med två ethernetportar och fyra serieportar (RS-232, RS-422 och RS-485) som är avsedd att knyta samman utrustning med Modbus RTU/ASCII kommunikation med industriella kontrolldatorer med Modbus TCP/IP. IMG-2400T är gjord för att klara tuffa industriella miljöer och har stöd för remote management via webinterface, Telnet konsol m.m.

Cybersäkerhet blir en allt viktigare fråga när det gäller inbyggda och industriella system. Att förstå vad din mjukvara, egenutvecklad och tredjeparts, innehåller för kod och potentiella sårbarheter, är en viktig del av att säkra system och produkter. Jarvis är ett kraftfullt analys- och testverktyg som med endast tillgång till binärer snabbt kan visa vad din kod består av, ge en SBOM, lista CVEs och även ta fram licensfrågor.

Du har visionen – Vi har lösningen!

Kontakta oss!

Relaterade nyheter

Träffa oss på Industry Expo i Västerås

Snart är det dags för oss att ställa ut på Industry Expo i Västerås. Ett event som Automation Region, Järnvägsklustret och Electrificaiton Hub arrangerar. Datum: Torsdag den 28...

Läs mer