Hoppa till innehållet

Tritech Solutions ställer ut på Embedded World

Vi ställer ut på Embedded World tillsammans med Vecow.

 

Tritech Solutions AB, ett företag inom Addtechkoncernen och en ledande nordisk leverantör av datorlösningar för inbyggnadsmarknaden och edge AI applikationer, ställer i år ut på Embedded World-mässan i Nürnberg den 9:e -11:e april, tillsammans med en av sina nyckelpartners, Vecow Co. Ltd, ett företag i Ennoconn-gruppen som är en snabbväxande taiwanesisk tillverkare av plattformar och system med höga prestanda för industriell AIoT.

Ni träffar oss i hall 1 och monter nummer 440.

I montern finns förutom Tritech Solutions, som är nordisk distributör för Vecow, också andra partners till Vecow representerade, både teknologipartners och andra huvuddistributörer för fler regioner i Europa.

Förutom Vecows nyaste produkter främst baserade på Intel- och Nvidia-processorer kommer ett antal livedemos med fokus på edge AI teknologi att visas. Tritech Solutions kommer bland annat att visa ett exempel på hur enkelt och snabbt en AI-accelererad AOI (Automated Optical Inspection)-lösning kan utvecklas baserat på system från Vecow och färdiga mjukvarupaket och open-source ramverk, inklusive förtränade modeller från Nvidia.

 

Klicka på länken för mer information om mässan.

https://www.embedded-world.de/en/all-about-the-exhibition/preview

 

Relaterade nyheter

Vi ställer ut på Evertiq Expo Malmö

Den 23:e Maj är det dags igen för elektronikindustrimässan Evertiq Expo på Malmö Arena. Vi visar upp och berättar om våra produkterbjudanden, som omfattar både standardprodukter frå...

Läs mer

Träffa oss på Industry Expo i Västerås

Snart är det dags för oss att ställa ut på Industry Expo i Västerås. Ett event som Automation Region, Järnvägsklustret och Electrificaiton Hub arrangerar. Datum: Torsdag den 28...

Läs mer