Hoppa till innehållet

Tritech Solutions slår rekord, igen

Tritech Solutions fortsätter att växa snabbt och har haft en tillväxtökning med 38% under 2019. Sedan 2016 har bolaget nära tredubblat sin omsättning.

”Vår ambition är lönsam kontrollerad tillväxt där vi aldrig får göra avkall på kundnytta och effektivitet. Vi har kontinuerligt vässat vår COS (cost of sales) utan att minska servicenivån till våra nyckelkunder för att säkerställa vår konkurrenskraft och fortsatt branschledande tillväxt.”

Inför 2020 ser företaget nya möjligheter. Vi är i nuläget etablerade i Sverige och Finland. Vi kommer fortsätta att växa på hemmamarknaden men har även planer att etablera verksamheter i Danmark och Norge. ”Det handlar alltid om att hitta rätt personer. Med rätt entreprenörer på plats tvekar vi inte att satsa”, säger Jörgen Carlsson VD på Tritech Solutions.

Förmågan att knyta samman standardprodukter med tjänster som slutkonfiguration, teknisk support och kundspecifik utveckling, är också något som bolaget ser allt fler industriella OEM-kunder efterfråga på den nordiska marknaden. ”Med några av de absolut ledande leverantörerna av kort, system och plattformar i vår portfölj av partners, tillsammans med vår erfarenhet av komplexa och krävande projekt, kan vi ofta ta ett större ansvar för lösningar, än de flesta jämförbara aktörer på marknaden”, fortsätter Jörgen Carlsson.

För mer information kontakta:
Jörgen Carlsson, VD, Tritech Solutions AB
+46 705 40 14 10
jorgen.carlsson@tritech.se

Relaterade nyheter

Träffa oss på Industry Expo i Västerås

Snart är det dags för oss att ställa ut på Industry Expo i Västerås. Ett event som Automation Region, Järnvägsklustret och Electrificaiton Hub arrangerar. Datum: Torsdag den 28...

Läs mer