Hoppa till innehållet

Tritech får Congatecs tillväxtpris (EMEA)

Tritech tar emot Congatecs pris som snabbast växande EMEA-partner 2016 och ser ett tydligt samband med den allt växande efterfrågan på färdiga byggblock och plattformar för inbyggnad. Det, tillsammans med ett starkt partnerskap mellan de två företagen, tror Patrik Björklund, säljchef på Tritech Solutions, är två avgörande faktorer till Congatecs utmärkelse.

”Intresset ökar för helhetslösningar och vi har förmågan att leverera mer än bara moduler, oavsett vad kunden behöver hjälp med. Sedan har vi haft ett starkt 2016 med en bra marknad i Norden och många nya projekt som startat 2015 och 2016. En viktig roll för oss är också att jobba nära både kunderna och leverantören genom hela projektets livscykel, och säkerställa att sådant som produktförvaltning och teknisk support hanteras på ett bra sätt.”

Patrik ser Congatecs pris för högsta omsättning som nästa utmaning att sikta mot. Men det är samtidigt viktigt att man ser priset som ett kvitto på väl genomförda affärer och projekt, snarare än ett mål i sig, menar han.

Tritech Solutions VD, Jörgen Carlsson, tillägger; ”Priserna vi har fått den senaste tiden är en bekräftelse på att vi har rätt strategi gentemot kunder och leverantörer. Vi har jobbat hårt för att vinna långsiktiga projekt och vår ”hit rate” blir allt bättre. 2016 var riktigt bra för Tritech och det lovar väldigt gott inför framtiden.”

För mer info kontakta: Jörgen Carlsson
Pressmeddelandet som PDF
Artikel i Elektroniktidningen

Relaterade nyheter

Vi ställer ut på Evertiq Expo Malmö

Den 23:e Maj är det dags igen för elektronikindustrimässan Evertiq Expo på Malmö Arena. Vi visar upp och berättar om våra produkterbjudanden, som omfattar både standardprodukter frå...

Läs mer

Träffa oss på Industry Expo i Västerås

Snart är det dags för oss att ställa ut på Industry Expo i Västerås. Ett event som Automation Region, Järnvägsklustret och Electrificaiton Hub arrangerar. Datum: Torsdag den 28...

Läs mer