Oavsett bransch och applikation –

Våra partners har rätt panel PC för dina krav.

I många projekt är den snabbaste och enklaste lösningen att använda en industriell panel PC, där touchskärm, datorplattform och industriellt I/O är integrerade i ett enda system, för HMI, kontrollfunktioner och kommunikation. Från våra partners Vecow, Wincomm och IEI, kan vi erbjuda en mycket komplett portfölj av panel PC system, baserade på standardplattformar som Intels Atom- och Core-processorer, lämpade för en rad olika tillämpningar och marknadsvertikaler, t.ex. industriautomation, fastighetsautomation, medtech, offshore, gruvindustri, livsmedelsindustri och Point of Information m.m. Med embedded-klassade komponenter, revisionskontroll och utvecklade för industriella krav, passar dessa industriella paneldatorer utmärkt i projekt där produkterna skall leva länge, både i fält och när det gäller produktlivscykel. Tritech Solutions erbjuder lokal support kring framtagning av Embedded Linux och Windows-image, liksom förladdning av mjukvara. Kundunik hårdvarukonfiguration kan vid behov göras i vårt integrationscenter eller i fabrik, beroende på volym och MOQ.Vecow Panel-PC AFL3 serien med PoE IP66/IP69K

(MTC-7000 MTC-8000) Paneldatorer

från Wincomm

Det som utmärker Vecows Panel-PC produkter från många andra IPC tillverkare är den stilrena designen med aluminiumram. Produkterna håller mycket god kvalitet både funktionellt och visuellt. 7000 serien bygger på Intels Whiskey Lake Core-iX processorer medan 8000 serien baseras på Apollo Lake Atom x7-E3950. Skärmstorlekar från 10,1” upp till 21,5” med PCAP multitouch, som även funkar bra med olika typer av handskar.


Samtliga modeller bjuder på rikligt med anslutningsmöjligheter och monterings kit för panelmontage ingår som standard. Dessutom stöds strömspänning 9-48V (7000 serien) och 9-36V för 8000 serien, förutom 8010 (10,1”) som matas med 12V.


Vi kan även tillägga att 18,5” storleken nyligen tillkommit som inte syns i databladen och vi har utvalda demoexemplar på lager för omgående leverans. Prismässigt ligger de förvånansvärt bra till, trots sin lite ”lyxiga” framtoning, så tveka inte att kontakta oss för offert och bokning av demoex för test/utvärdering.


Den snyggt designade MTC-7021W är ett utmärkt exempel på vad Vecow har att erbjuda när det gäller panel PC.


De senaste Intel Atom Apollo Lake och Core-iX Whiskey Lake baserade Afolux paneldatorerna i AFL3 serien från IEI har stöd för PoE PD (Powered Device) vilket gör dem lite unika i sitt slag. PoE underlättar vid installation med mindre kabeldragning och minskar kostnader för överflödiga strömadaptrar. Ladda ner databladet för mer information om de olika PoE konfigurationerna och Load Sharing.


Det breda modellutbudet täcker in de allra flesta användningsområdena inom kontors- butiks- och fabriksmiljö. IEI har färdiga RFID samt magnet- och streckkodsläsare som tillval. Från 12” och uppåt finns en smart expansionsport som kallas E-Window för t.ex extra LAN, GPIO eller COM portar.


4GB minne samt WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n/ac och Bluetooth 4.1 är standard på samtliga modeller, så egentligen behöver man bara lägga till önskad SSD kapacitet. Vi hjälper naturligtvis till så att ni får exakt den konfiguration som önskas.


7” panel PCn AFL3-W07A-AL2 är en mycket populär och kostnadseffektiv lösning för den som behöver en kompakt men kraftfull HMI-lösning.


Wincomm har precis som Vecow och IEI en modellserie som baseras på Intels 8:e generation Core-iX Whiskey Lake processorer. Men på Apollo Lake serien har de siktat in sig på Celeron J3455 som tillhör de kraftfullare processorerna i familjen, kombinerat med ett attraktivt pris. Både Core-iX och Celeron modellerna finns som 15” och 19” i standardformat samt 22” i widescreen format (21,5”). Core-iX serien finns även i 24” widescreen format.


De byggs i rostfritt stål och uppfyller både IP66 och IP69K medan IP67 finns som option. Välj mellan Full-Flat resistiv eller projicerad kapacitiv pekskärm. Förutom de vanligaste konfigurationsvalen finns även en mängd tillval. Allt från Sunlight Readable (1000nits) display, Optical Bonding och WLAN+BT modul eller PoE till Wall mount och Table mount fästen för att nämna några.


Wincomm har även har monitorer med hög IP-klassning och ATEX certifierade paneldatorer för miljöer med potentiell explosionsrisk.


WTP-9G66-24 är en 23,8” panel PC i rostfritt stål som finns i IP69K/IP66 och som är gjord för extrema krav på täthet och skydd mot korrosion.


Du har visionen - Vi har lösningen!


Kontakta oss!