Alla goda ting är tre, som i Tritech.


Trots pandemin blev 2020 ett bra år för oss på Tritech Solutions. Mycket tack vare att vi hela tiden fokuserat på vad som är bäst för våra kunder och samarbetat med marknadsledande tillverkare, samt att vi har förmånen att ha kunder inom många olika marknader med olika applikationer, vilket minskat effekterna av pandemin. Våra topp tre leverantörer är Aaeon, Congatec och Innodisk, som alla är väletablerade tillverkare med expertis inom sina respektive produktområden.

Med sitt breda sortiment av industriella PC produkter behåller Aaeon en fortsatt stark position bland sina branschkollegor. Allt från Panel-PC, ruggade tablets och rackmonterade industridatorer och nätverksappliances till en mycket bred portfölj av embedded moderkort och single board computers. Men framför allt är det de industriella Boxdatorerna och det starka fokuset på AI produkter som särskiljer Aaeon från konkurrenterna. Aaeon har idag ASUS som största ägare, vilket ger bolaget starka synergier inom utveckling, sourcing och produktion.


Oavsett vilken hårdvara som behövs i ert nya projekt, är chansen stor att rätt lösning går att finna i Aaeons breda produktportfölj. Kontakta oss gärna för diskussion och rådgivning.


Vi är stolta över att representera Congatec som numera är den största tillverkaren i världen av COM-moduler. Det passar perfekt med vårt fokus på kundunika lösningar där vi, tillsammans med vår tjänsteorganisation, kan designa bärarkort enligt kundernas önskemål eller bistå våra kunder med support och utvecklingstjänster kring design, firmware, operativ-system och drivers. Congatec är ett bolag som driver utvecklingen av standards inom PICMG och SGET och varit en av initiativtagarna som definierat flera av de standards som idag dominerar marknaden som t.ex. QSeven, SMARC 2.0/2.1 och helt nya COM-HPC.


Planerar ni för ny-design eller uppgradering av era befintliga system, hör av er till oss för mer information om all de produktnyheter som nyligen släppts och vårens kommande produktlanseringar.


För tredje året i följd kvalificerades Innodisk på Top 35 Interbrand-listan som en av Taiwan’s viktigaste globala varumärken. Företaget är idag det i särklass starkaste bland leverantörer som fokuserar på industriell datalagring och listan över innovativa hård- och mjukvarulösningar är lång. Utvecklingen inom NAND teknologin ständigt pågående så det krävs spetskompetens för att klara av utmaningen att erbjuda produkter med den stabilitet och tillförlitlighet som den industriella marknaden kräver. Innodisk har även blivit en stor aktör inom minnes-moduler för industriella inbyggnadsapplikationer och erbjuder bl.a. revisionskontroll, låst BOM, industriellt temperaturområde och conformal coating.


Företaget har också nyligen lanserat en rad nya innovativa funktioner för sina industriella datalagringsprodukter, som t.ex. remote-/out-of-band management, självkryptering TCG Opal 2.0 och on-site recovery. På mjukvarusidan har man breddat erbjudandet från sina mer traditionella mjukvaruverktyg som iSmart till molnbaserad remote-administration, iCap.


Oavsett om ni redan använder Innodisks produkter eller inte är ni varmt välkomna att kontakta oss för hjälp med produktval utifrån era behov, samt offert.


Boxer-6710 Conga-B7E3 2.5” SATA SSD 3TO7


Boxer-6710 är en utmärkt representant för Aaeon’s industriella boxdatorer, ett kompakt DIN-rail monterbart system baserat på Intels lågeffekt plattform Apollo Lake som är perfekt för industriell automation.


Denna COM Express typ 7 modul, B7E3, baserad på AMDs kraftfulla EPYC 3000 server SOC, är ett bra exempel på den stora spännvidden på Congatecs erbjudande av moduler, där de mest avancerade modulerna som denna, innehåller datacenterteknologi, förpackat för inbyggnadsmarknaden, som t.ex. edge-servers och data- och telekomutrustning.


Innodisks OSR (On-Site-Recovery) disk 3TO7 är ett av de nyaste tillskotten i branschens absolut bredaste utbud av industriell datalagring.

Du har visionen - Vi har lösningen! Kontakta oss!