Hoppa till innehållet

DDR5 moduler och NVMe SSDs för höga prestanda och industriella krav

Innodisk DDR5 splash

Innodisk är den ledande tillverkaren av minnesmoduler och SSDs för den industriella applikationer och den snabbt växande edge AI marknaden.

DDR5 teknologin skiljer sig från tidigare generation av minnesmoduler. Minnesmodulen har en arkitektur med har dual channel (två kanaler med 40 bitar var, 32 bitar för data och 8 bitar för ECC). Specifikationen tillåter överföringshastigheter på ända upp till 6400 MT/s. Nya processorer som har stöd för DDR5 teknologin börjar nu få större spridning inom industriella tillämpningar. Innodisk lanserar därför nu en bred portfölj av DDR5 moduler i olika formfaktorer och anpassade för ruggade applikationer, med optioner för tex. utökat temperatur område, conformal coating och heatspreaders.

Innodisk 112-Layer SSD

Datorkort för embedded och industriella applikationer har numera ofta stöd för NVMe SSDs med PCIe generation 4 och upp till 4 lanes (NVMe 1.4). Allt flera applikationer inom bl.a. edge AI, datakommunikation och övervakning kräver också både höga prestanda och höga kapaciteter. Innodisks 4TG2-P familj förenar dessa egenskaper med den robusthet och stabilitet som alltid kännetecknar Innodisks industriella SSDs och givetvis finns varianter med stöd för t.ex. industriellt temperaturområde och särskilda funktioner för att skydda dataintegritet och hantering av plötsliga avbrott i kraftförsörjningen. I dagsläget finns det kapaciteter på ända upp till 8 TB baserat på industrial grade 3D TLC NAND teknologi.

Kontakta vår produktspecialist Ted Mattsson för mer information, prover och priser.

ted.mattsson@tritechsolutions.se
+46 70 600 41 46

See även dessa produktblad för mer information
Innodisk_M.2_(P80)_4TG2-P_Datasheet__iCell

DRAM_DDR5_Product_Brief

Relaterade nyheter

Träffa oss på Industry Expo i Västerås

Snart är det dags för oss att ställa ut på Industry Expo i Västerås. Ett event som Automation Region, Järnvägsklustret och Electrificaiton Hub arrangerar. Datum: Torsdag den 28...

Läs mer