top of page
Toppen
ny snurra.jpg

VARFÖR TRITECH SOLUTIONS 

Oavsett om du letar efter byggblock för att konstruera en egen hårdvara eller en färdig plattform för din applikation, så har vi produkter lämpade för applikationer med höga prestandakrav. Vi kan också hjälpa dig med utvecklingstjänster inom både hårdvara och mjukvara, liksom projektledning och industrialisering. 

Tritech Solutions ingår sedan augusti 2021 i Addtech-koncernen som är en svensk börsnoterad tekniklösningskoncern med en årsomsättning på 11,3 miljarder kr. Verksamheten består av drygt 140 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder.

Kontakta oss på Tritech för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig realisera ditt produktprojekt.

Du har visionen - Vi har lösningen!

We turn technology into business

Varför Tritech Solutins

HISTORIK

2013                 Företaget grundas av Patrik Björklund, Jörgen Carlsson och Tritech Technology

2013-2014       Kontrakt med nyckelleverantörer som Congatec, Innodisk och Aaeon

2014                 Första betydande lösningsaffären signeras

2017                 Filial startas i Finland

2018                 Nettoresultat för första gången över 10%

2019                 Insourcing av teknikutveckling och logistik

2019                 Partneravtal med QNX

2020                 Antalet kunder över 1 Mkr ökar från 7 till 16

2021                 Företaget utses till Superföretag av D&B

2021                 Addtech förvärvar Tritech Solutions

2022                 Kontinuerlig och lönsam tillväxt sedan 2015

Tritech Solutions Utveckling 2013-2020.png
Tritech Solutions Grundare.png
Historik

EN DEL AV ADDTECH GROUP

Svensk börsnoterad tekniklösningskoncern

Addtech är en svensk börsnoterad tekniklösningskoncern. Verksamheten består av 140 självständiga koncernbolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framförallt tillverkande industri och infrastruktur – med fokus på långsiktig hållbar tillväxt.

Addtechs DNA

Addtech är en helt decentraliserad organisation med en unik kultur som bygger på en vilja att ta eget ansvar. Vi anser att de klokaste besluten fattas nära kunden och att frihet under ansvar är det bästa sättet att driva vår verksamhet. Entreprenörsanda och småskalighet är andra viktiga delar av vårt DNA. Vi kombinerar det lilla företagets flexibilitet, personlighet och effektivitet med det stora företagets resurser, nätverk och långsiktighet.

Addtech 20 år

För 20 år sedan bestod Addtech av 50 bolag och redan då fanns förmågan att kombinera det lilla bolagets effektivitet, flexibilitet och personlighet, med den stora koncernens finansiella styrka, långsiktighet och nätverk. Idag består vi av 140 entreprenörsdrivna koncernbolag, 3 000 medarbetare och en stark gemensam företagskultur.

Så skapar vi hållbar tillväxt

Addtechs framgång bygger på att våra bolag fritt får driva och utveckla den operativa verksamheten så länge de levererar på våra koncerngemensamma mål. Genom att kontinuerligt förvärva nya verksamheter samt att skapa optimala förutsättningar för bolagens lönsamhet och tillväxt genom att tillföra resurser, kunskapsutbyte samt ett aktivt ägande säkerställer vi hållbar tillväxt över tid.

Hållbarhet för Addtech

Hållbarhet en integrerad del av vår verksamhet. Våra bolag bidrar varje dag genom att hjälpa sina kunder att hitta optimala tekniska lösningar som bidrar till en mer hållbar utveckling. Genom att kontinuerligt utveckla och stärka vårt arbete inom hållbarhet skapar vi värden för våra kunder, leverantörer, ägare och samhället i stort. Att vara med och bidra till utvecklingen av ett mer hållbart samhälle är en viktig del av vår strategi och skapar stora affärsmöjligheter för våra bolag.

 

Addtech förvärvade Tritech Solutions i Augusti, 2021.

Addtech
Kvalitet och miljö

KVALITET & MILJÖ

KVALITETSPOLICY

Tritech skall leverera rätt resultat vid rätt tidpunkt och till rätt kostnad på ett sätt som motsvarar våra kunders förväntningar. För att läsa mer se PDF.

CERTIFIKAT

Tritech är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi är också certifierad leverantör av produkter och tjänster i enlighet med Achilles Power & Tech för bl.a. kommunikationslösningar och lagringsprodukter. Vidare följer vi naturligtvis tillämpliga lagar och relaterade direktiv.
 

Se certifieringar i PDF:

- CERT 9001-0220

- CERT 14001-0220

- ACHILLES

KONFLIKTMINERALER

Vi säkerställer att vi ej arbetar med mineraler av Guld (Au), Tantal (Ta), Volfram (W), tenn (Sn) som bryts i konfliktområden. Detta uttalande är baserat på information från våra underleverantörer. För att läsa mer se PDF.

MILJÖPOLICY

Tritech skall bedriva verksamheten på ett sådant sätt att slitage på miljö och naturresurser minimeras. För att läsa mer se PDF.

Cloudy Day
SveCert_ISO_9001.gif
Code of Conduct

UPPFÖRANDEKOD

Vår verksamhet grundar sig på respekt för såväl medarbetare och affärspartners som omvärld och miljö

Arbetet med frågor som rör miljö, etik och kvalitet utgör en integrerad del av koncernbolagens strategiska och operativa verksamhet. Addtechs mål är att skapa mervärde för sina intressenter och bygga relationer baserade på respekt, ansvar och hög kvalitet. Addtech arbetar tillsammans med sina affärspartner för att åstadkomma positiva förändringar och uppmuntra dem till att följa vår uppförandekod. 

Addtechs uppförandekoder

Hållbarhetspolicy

Kontor & Kontakt

KONTOR

TRITECH SOLUTIONS

Vretenvägen 6

171 54 SOLNA

Tel. +46 8 55 66 00 00

Öppet vardagar 8-17

info@tritechsolutions.se

TRITECH SOLUTIONS (FINLAND)

Att: Mr. Jarmo Eskelinen

Hitsaajankatu 22

00810 Helsingfors, Finland

Tel. +358 40 829 76 60

Öppet vardagar 8-17

info@tritechsolutions.fi

KONTAKT

Tack! Meddelande skickat.

OBS: Enligt GDPR-lagen ber vi er att ej uppge några personuppgifter i fritextfältet ovan.

bottom of page